FORGALMAZOTT MÁRKÁK

Szépek, jók, tartósak

A Hufbau-Akker raktárában kizárólag Európa legkedveltebb nyílászáróit találja meg.

Roto

Roto

Minden Roto termék magas minőségű és biztonságos, használhatóság és energiahatékonyság révén. Itt nincsenek félmegoldások, a tetőtéri ablakokat szakemberekkel közreműködve tervezik és gyártják.

Hörmann

Hörmann

Európa vezető ajtó- és kapugyártója

Több, mint 20 millió kapu került legyártásra és kiszállításra a cég 1935. évi alapítása óta. Az Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában található 40 specializált gyáregység több, mint 6000 dolgozója fejleszti és gyártja a kiváló minőségű kapukat, ajtókat, ajtótokokat, meghajtásokat, beléptető- és kerti tárolórendszereket lakossági és ipari célú felhasználásra.

Rehau

Rehau

Műanyag nyílászáró profilok

Több mint 70 év tapasztalat, a vállalkozás felelős és innovatív fejlesztése ugyanakkor bolygónk iránti elkötelezettségük jelentik sikerüknek kulcsát.

Velux

Velux

Tetőtéri ablakok

A cég a nemzetközi VELUX Csoport része, mely értékesítési és gyártási tevékenységét több, mintegy 40 országban, 10.000 feletti munkavállalóval folytatja. A VELUX csoport már több, mint 75 éve teremt kellemesebb lakókörnyezetet a világ minden részén, napfénnyel és friss levegővel.

Prémium ablakrendszerek

Prémium ablakrendszerek

Több, mint 20 éves szakmai tapasztalat, és több mint évi 100.000 db legyártott Kömmerling nyílászáró, folyamatosan bővülő kereskedelmi hálózat. A Prémium Ablakrendszerek, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő nyílászáró gyártója.

A Kömmerling márka szembenéz a jövő kihívásaival, és alapelve a maximális vevői elégedettség. Németországban gyártott, igazoltan eredeti alapanyagok.

Fakro

Fakro

Tetőtéri ablakok, padlásfeljárók

A FAKRO egy 1991-ben alapított lengyel magánvállalat. A cég a legdinamikusabban és leggyorsabban fejlődő tetőablak gyártó a világon. Az elmúlt több, mint 25 év alatt a FAKRO egy kis családi vállalkozásból nemzetközi nagyvállalattá vált, amely a második helyezést érte el a tetőablakok világpiacán. 

Céljuk, hogy vevőiket olyan termékekkel lássák el, amelyek a tetőtér otthonná alakítása során a legmagasabb szintű igényeiket is kielégítik. Kitűzve ezt a célt maguk elé egyúttal gondoskodnak ügyfeleik egészségéről és biztonságáról, valamint a környezet védelméről.

Standard Door, CPL Store

Beltéri ajtók

A Standard Door Kft. teljes egészében magyar tulajdonú, beltéri ajtó nagykereskedelemmel foglalkozó vállalkozás, amely kizárólag viszonteladói partnereket szolgál ki.

Szo-Fa

Szo-fa

Fa nyílászárók, HPL beltéri ajtók

A Szo-Fa Ablakgyártó Kft 2017-ben kezdte működését, a Borovi Csoport tagjaként. Tömör fa homlokzati nyílászárók gyártására specializálódva. Gyártásunk során a Borovi Faipari Zrt. több mint 20 éves gyártási tapasztalatát tudjuk hasznosítani. Ez a folyamatosan fejlődő cég a vevők maximális elégedettségére törekszik.

Lienbacher

Lienbacher

Kiemelt hangsúlyba helyezi a megbízható szolgáltatást, a termékek jó minőségét valamint a gyors szállítási időket. Széles választékokat találsz ajtókilincsek, kandallókiegészítők, üvegajtók valamint kerti kiegészítők terén is.

Gealan

Gealan

A leginnovatívabb ablakrendszerekkel, felületekkel és digitális megoldásokkal trendeket határoznak meg és keretet formálnak az ablakok világához.

Porta Doors

Modern, automatizált gyártási technológiáit magasan képzett szakemberek segítik, hogy Ön a legjobb minőséget kaphassa.

Aliplast

Alumínium nyílászáró rendszerek

Az Aliplast 2002-ben Lengyelországban alakult meg, és mára már piacvezető szerepet tölt be az alumínium ajtó, ablak profilok és tetőrendszerek gyártásában.  A környezettudatosnak nevezhető vállalat figyel arra, hogy üzleti tevékenysége a lehető legnagyobb mértékben csökkentse a károsanyag kibocsájtást a környezetre.

Jeld-wen

JeldWen

Ismerd meg az egyik világvezető ajtó és ablakgyártó céget! A JeldWen 1960 óta működik, mára már 16 országban. Egy speciális technikával dolgoznak, melynek köszönhetően faanyagból készült termékeik rendkívül tartósak, és időtállók lesznek.

Westag

Westag & Getalit ag

Rugalmas megoldásokkal és széles termékválasztékkal segítenek újragondolni a tereket!
Fő tevékenységük a fa nyílászáró kis- és nagykereskedelem. Céljuk olyan termékeket kínálni partnereinknek, melyek a minőség, biztonság, hosszú élettartam és igényes megjelenés maximumát nyújtják.

Novoferm

Novoferm

Vállalatpolitikájuk egy egyszerű elvre épül: mennyiség helyett minőség! Legfőbb törekvésük, hogy ügyfeleiknek olyan termékeket kínáljanak, amelyek maximális minőséget, biztonságot, kényelmet és esztétikát nyújtanak minimális költséggel. Hosszú távú garanciákat adnak termékeikre.

Borovi

Borovi

A Borovi 1990 óta foglalkozik minőségi nyílászárók gyártásával és kereskedelmével. Beltéri ajtóikat a 4000m2-es, korszerű, szolnoki üzemükben gyártják, CNC gépek segítségével.

Delta

Delta

A DELTA cég csoport 1992 óta működik.
Működése elejétől a biztonsági ajtók és zárak gyártására szakosodott, melyet az évek során az építészet fejlődésével párhuzamosan, több szakággal bővített. A cég fő profilja a megerősített és fokozott betörésvédelemmel, hanggátlással, hőszigeteléssel rendelkező, valamint tűzgátló bejárati ajtók gyártása, zárak és vasalatok fejlesztése és gyártása.